Порошенко знову висловився про безвізовий режим з ЄС: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко знову висловився про безвізовий режим з ЄС: з'явилося відео

Порошенко знову висловився про безвізовий режим з ЄС: з'явилося відео
Джерело:  president.gov.ua

Президент Петро Порошенко заявив, що  безвізовий режим з Європейським Союзом для громадян України  буде наданий найближчим часом, після того, як будуть узгоджені всі внутрішні процедури Євросоюзу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
"Ми реалізували 144 пункти Плану дій з візової лібералізації, здійснивши при цьому ряд найважливіших для нас самих реформ. На цьому тижні Рада Євросоюзу одноголосно прийняла рішення, яким визнала повне виконання Україною всіх зобов'язань", - сказав Порошенко в своєму зверненні з нагоди Дня Гідності та Свободи.
За його словами, Україна отримає безвізовий режим після того, як будуть узгоджені всі внутрішні процедури Євросоюзу.
"Вона (Рада Європи - ред.) задекларувала чітку політичну волю Союзу і всіх його членів надати нам безвізовий режим найближчим часом, після узгодження деяких їх суто внутрішніх процедур Європейського Союзу", - зазначив президент.


Нагадаємо, раніше  Порошенко обіцяв, що документи про надання Україні безвізового режиму будуть підписані й ратифіковані Європарламентом до 24 листопада.
Як повідомляв ONLINE.UA,  посли ЄС дали "зелене світло" безвізовому режиму з Україною, рада Євросоюзу зможе почати переговори про візову лібералізацію для України з Європарламентом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?