Порошенко зробив нову заяву щодо вбивства Шеремета: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко зробив нову заяву щодо вбивства Шеремета: опубліковано відео

Порошенко зробив нову заяву щодо вбивства Шеремета: опубліковано відео
Джерело:  president.gov.ua

Президент Петро Порошенко заявив, що в убивстві відомого журналіста Павла Шеремета він не виключає присутності іноземних інтересів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
"Мені здається, що це зроблено з єдиною метою - дестабілізувати ситуацію в країні. Можливо, напередодні інших подій. Я не виключаю присутності іноземних інтересів", - сказав Порошенко на нараді з керівниками силових відомств України.
Президент зажадав створити оперативну групу для розслідування вбивства журналіста.
"Це справа нашої честі - вжити всіх заходів для того, щоб в найкоротші терміни цей злочин був розкритий. Мова йде не тільки про честь поліції, прокуратури та СБУ - йдеться про честь країни", - зазначив Порошенко.


Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко попросив допомоги у міжнародних партнерів і обговорив з посольством США в Україні залучення до слідчої групи експертів ФБР, які володіють унікальними методами дослідження вибухової техніки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?