Порошенко зробив різкий натяк на адресу Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив різкий натяк на адресу Савченко

Порошенко зробив різкий натяк на адресу Савченко

Президент Петро Порошенко прокоментував  зустріч народного депутата Надії Савченко з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким, заявивши, що у неї не вийде подібними діями "відбілити" Росію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.
«Я нікому не дозволю робити вигляд, що в Україні є внутрішній конфлікт, і відбілити Російську Федерацію, якими б мандатами це не прикривалося. До речі, я дійсно дуже шкодую, тому що ця людина пройшла величезні випробування. І я думаю, що такі кроки ні їй не на користь, ні країні», - заявив Порошенко під час перебування з робочою поїздкою в Івано-Франківській області.
Читайте також: Кремль вирішив пожертвувати майбутнім Савченко заради одного завдання
Глава держави підкреслив, що українська влада докладе максимум зусиль, щоб повернути додому заручників, які незаконно утримуються як в Росії, так і на окупованій території Донбасу.
"На окупованій території, яка на сьогоднішній день знаходиться під контролем Російської Федерації, ті, хто окупував територію, повинні понести абсолютно чітку відповідальність", - сказав президент.
Порошенко також подякував представнику України в робочій підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи Ірину Геращенко і ТКГ за наполегливі зусилля по поверненню українських заручників додому.
"Думаю, що найближчим часом ви почуєте дуже важливі ініціативи з цього приводу", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA,  народний депутат, член української делегації в ПАРЄ Леонід Ємець заявив, що в організації не залишилася непоміченою позиція Савченко щодо конфлікту на Донбасі, на наступному тижні Верховна Рада вирішить, чи варто їй залишатися членом ПАРЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?