Порошенко зробив важливу заяву для жителів окупованих Криму і Донбасу: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив важливу заяву для жителів окупованих Криму і Донбасу: опубліковано відео

Порошенко зробив важливу заяву для жителів окупованих Криму і Донбасу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко виступив зі зверненням до жителів Криму і Донбасу. Він запевнив, що Україна робить все можливе, щоб якомога швидше звільнити окуповані території від бойовиків і відновити територіальну цілісність України.

З такою заявою український глава виступив в ефірі "5 каналу" під час телемосту з жителями Криму і Донбасу, повідомляє ONLINE.UA.

Порошенко підкреслив, що цінує те, що українці, які проживають на окупованих територіях, під дулом автоматів бойовиків продовжують зберігати відданість Україні. Він пообіцяв, що Україна буде твердо боротися за кожну п'ядь української землі.

"Я рішуче відкидаю всі розмови про те, що нібито захоплення Криму є вже завершеним справою. Історія, навпаки, вчить, що аншлюси не бувають довговічними. Крим - це Україна. Він є і буде українським. Я звертаюся до всіх наших людей, які зараз знаходяться під російською окупацією. Ми день за днем працюємо над тим, щоб український прапор, український герб, українська влада повернулися на всі окуповані землі. Я і вся Україна - разом з вами. Ми вас ніколи не залишимо. Ніколи і нікому не віддамо", - заявив Порошенко.

Слід зазначити, що російська влада в окупованому Криму примушує кримчан отримувати російське громадянство, а тих, хто відмовляється, то штрафують і депортують. Відносно кримчан, які не хочуть отримувати громадянство Росії, порушують справи за статтею адміністративного кодексу, яка передбачає покарання за "Порушення іноземним громадянином або особою без громадянства правил в'їзду в Російську Федерацію або режиму перебування (проживання) в Російській Федерації".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко провів переговори з Волкером в Вашингтоні, в ході яких обговорив кроки по деокупації Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?