Порошенко зважився на ще одне гучне звільнення
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко зважився на ще одне гучне звільнення

Порошенко зважився на ще одне гучне звільнення
Джерело:  online.ua

Чинний український глава Петро Порошенко звільнив командувача Національної гвардії Юрія Аллерова. Про це йдеться в указі від 7 травня 2019 року, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт президента.

Варто зазначити, що іншим своїм указом Порошенко призначив виконуючим обов’язки командувача Нацгвардії Миколу Балана.

Як відомо, командувач НГУ призначається та звільняється на посаду президентом за поданням міністра внутрішніх справ. Український лідер призначив Аллерова командувачем Нацгвардії 30 грудня 2015 року.

Саме тоді, представляючи нового командира Нацгвардії особовому складу, викладачам і курсантам Національної академії Нацгвардії у Харкові, Порошенко заявив, що Аллеров був одним із тих, хто працював над її створенням.За словами президента, він знає нового очільника гвардійців як справжнього воїна, який гідно проявив себе у найважчі періоди проведення АТО.

"Останній раз в нас відбувалися непрості розмови і на Сарматі, і в Артемівську після виходу з Дебальцевого. Я бачив впертість і патріотизм цього генерала, який стоїть горою за своїх солдат, але разом з тим зробить все, щоб виконати наказ командувача і захистити Україну. Я пишаюся такими генералами як Юрій Аллеров", - сказав тоді Порошенко.

Юрій Аллеров

Як повідомляв ONLINE.UА, 14 березня український президент  Петро Порошенко звільнив голову Служби зовнішньої розвідки України Єгора Божка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?