Порошенко звернувся до "Ощадбанку" з важливим проханням
Категорія
Економіка
Дата публікації

Порошенко звернувся до "Ощадбанку" з важливим проханням

Порошенко звернувся до "Ощадбанку" з важливим проханням
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко звернувся до керівництва "Ощадбанку" з проханням про скасування стягнення комісії за оплату комунальних послуг.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт українського президента.


"Президент Петро Порошенко направив лист голові правління публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України" Андрію Пишному, в якому звернувся до керівництва банку з проханням невідкладно переглянути прийняте рішення", - пише прес-служба Порошенка.


Читайте також: Саакашвілі зробив нові цікаві заяви про Порошенко: опубліковано відео


При цьому, президент підкреслив, що "керівництвом публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України" прийнято рішення про встановлення з 1 грудня 2016 комісійної винагороди за оплату комунальних послуг".


З цього приводу, глава держави наполіг на необхідності невідкладних заходів щодо опрацювання питання про скасування даного рішення.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Петро Порошенко підписав указ про продовження мандата місії з розслідування загибелі MH17 на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?