Порошенко звернувся до Росії з-за ситуації на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Порошенко звернувся до Росії з-за ситуації на Донбасі

Порошенко звернувся до Росії з-за ситуації на Донбасі
Джерело:  online.ua

Президент  Петро Порошенко  закликав Російську Федерацію забезпечити неухильне дотримання режиму припинення вогню, яке має розпочатися з 00 години 24 грудня 2016 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Порошенка в Facebook.


"Вітаю досягнення в рамках Тристоронньої контактної групи у відповідь на мою ініціативу, домовленості щодо впровадження додаткових заходів щодо встановлення стійкого і безстрокового режиму всеосяжного припинення вогню починаючи з 00 години 24 грудня 2016", - сказано в повідомленні.


За словами Порошенка, завдяки цим заходам, які будуть реалізовуватися напередодні новорічних і різдвяних свят, режим припинення вогню на Донбасі стане носити постійний характер.


Читайте також:  Бої на Світлодарській дузі: Турчинов зробив гучне оголошення про успіх


"Україна підтверджує готовність виконати як цю, так і інші Мінські домовленості. Закликаю Росію забезпечити неухильне дотримання режиму припинення вогню, а також імплементацію інших домовленостей, зокрема щодо невідкладного звільнення заручників і незаконно утримуваних осіб, в тому числі на російській території", - заявив Порошенко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий боєць Збройних Сил України, офіцер з позивним Купол розповів про поточну ситуацію на Світлодарській дузі близько Дебальцеве Донецької області, де тривають бої. За його словами, з 18 грудня загинули 9 українських бійців, 35 поранені, 17 контужені, 11 травмовані. Всього втрати ЗСУ склали 72 людини. При цьому зниклих без весті немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?