Порошенко звинуватив Росію в зриві трансферу Зозулі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Порошенко звинуватив Росію в зриві трансферу Зозулі

Порошенко звинуватив Росію в зриві трансферу Зозулі
Джерело:  online.ua

Зірваний перехід українського футболіста Романа Зозулі з "Реал Бетіса" в "Райо Вальекано" є результатом ретельно спланованої пропагандистської кампанії в дусі гібридної війни Росії.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив президент України Петро Порошенко на зустрічі з прем'єр-міністром Іспанії Маріано Рахою в Мадриді.
"Спасибі іспанському уряду за чітку позицію в підтримку українського футболіста Романа Зозулі", - підкреслив Порошенко.
Дивіться: Фанат и "Баварії" образили футболіста збірної України: опубліковано фото
Нагадаємо, проросійські фанати "Райо Вальєкано" виступили проти переходу Романа Зозулі з "Бетіса", звинувативши нашого форварда в нацизмі.
У підсумку Зозуля повернувся в "Бетіс". Але Зозуля не може грати за севільський клуб, оскільки "Бетіс" вже встиг відзаявити футболіста.
Дивіться: В Іспанії показали всю правду про Зозулю, Путіна і нацистів: опубліковано відео
Єдиною можливістю Зозулі не залишитися без ігрової практики є перехід в один з чемпіонатів, трансферне вікно в якому ще відкрито. Над цим варіантом вже другий місяць працюють представники Зозулі.
ВСІ НОВИНИ ПРО ТРАНСФЕР РОМАНА ЗОЗУЛІ, ЯКИЙ НЕ ВІДБУВСЯ

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?