Порошенкові під Адміністрацію принесли "солодкий подарунок": з'явилося фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Порошенкові під Адміністрацію принесли "солодкий подарунок": з'явилося фото

Порошенкові під Адміністрацію принесли "солодкий подарунок": з'явилося фото
Джерело:  ВО "Свобода"

У Києві представники партії "Свобода", "Національного корпусу" і "Правого сектора" зібралися передати президенту України Петру Порошенку символічну "цукерку" і "квиток" до Липецька.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ВО "Свобода".
Акція відбулася в рамках "Маршу національної гідності", присвяченого третій річниці втечі екс-президента Віктора Януковича.
Відзначимо, що намір зробити президенту саме такі "подарунки", очевидно, пов'язаний з невдоволенням роботою в російському Липецьку кондитерської фабрики Roshen, яка раніше належала президентові.

Читайте також: Убили депутата, а він задоволений: в мережі висміяли фото після сутичок в Києві
Учасники заходу, на який прийшли кілька тисяч чоловік, мають намір пройти від Майдану Незалежності до Адміністрації президента на Банковій, а звідти вирушити до Верховної Ради.
Як заявили організатори, вони розраховують, що на акцію прийдуть до 20 тисяч учасників.



Тим часом стало відомо, що рух по Банковій перекритий правоохоронцями, а також посилено охорону будівлі парламенту.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше акція на підтримку блокади Донбасу, яка пройшла в центрі Києва, вилилася в сутички мітингувальників з поліцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?