Порошенкові прогнозують "майдан": стали відомі терміни
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенкові прогнозують "майдан": стали відомі терміни

Порошенкові прогнозують "майдан": стали відомі терміни
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда

вважає, що вже восени відбудеться так званий «тарифний майдан», організований лідером фракції «Батьківщина» Юлією Тимошенко і главою Радикальної партії Олегом Ляшком, метою якого буде перезавантаження влади в країні.


Про це Магда написав у своїй статті для ONLINE.UA.


«На початку тижня Юлія Тимошенко виступила в Херсонській області, підтримуючи там кандидата в народні депутати на проміжних парламентських виборах, які відбудуться 17 липня», - заявив Магда.


«Рефреном її виступу була вимога якнайшвидшого перезавантаження влади як єдино можливого засобу вирішити всі проблеми», - продовжив політичний експерт.


«Політична сила, яку вона веде, активно бореться проти урядового рішення про уніфікацію тарифів на газ для всіх категорій споживачів. Цей крок Кабінет Міністрів зробив ще в травні, логічно вважаючи, що час до початку нового опалювального сезону можна буде витратити на програми енергозбереження або хоча б акумулювання коштів», - заявив Магда.


«Замість цього уряд Володимира Гройсмана отримав чимало критичних стріл, і застрільниками в цьому питанні виступають Юлія Тимошенко і Олег Ляшко», - вважає політичний експерт.


«Логіка цих заяв проста: максимально розігріти суспільство ще до початку опалювального сезону і одразу після Дня Незалежності запустити масштабні протестні акції в обсягах країни. Їх мета, як уже заявила Тимошенко, - перезавантаження влади. Для цього не тільки розгойдується суспільство, а й формується впевненість в тому, що саме "Батьківщина" та її лідер є найбільш популярними політиками в країні», - впевнений Магда.


«Юлія Володимирівна особливо не приховує свого прагнення повернутися в прем'єрське крісло, готова вона і до ведення президентської кампанії. Олегу Ляшку відводиться роль головного викривача, який голосно і цілеспрямовано критикує владу. Судячи з усього, лідеру Радикальної партії в разі успіху обіцяне крісло спікера Верховної Ради. Однак для цього, як мінімум, восени має відбутися умовний "тарифний майдан", - резюмує політичний експерт.


Більше

читайте в статтті Євгена Магди на ONLINE.UA - Порошенку і Гройсману готують серйозні проблеми: час і привід вже відомі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?