Портрет Зеленського з'явився на обкладинці The Atlantic. Його намалював лідер гурту U2
Категорія
Культура
Дата публікації

Портрет Зеленського з'явився на обкладинці The Atlantic. Його намалював лідер гурту U2

Портрет Зеленського з'явився на обкладинці The Atlantic. Його намалював лідер гурту U2
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський з'явився на обкладинці американського журналу The Atlantic. Портрет президента для обкладинки намалював фронтмен гурту U2 Боно.

Джерело: The Atlantic

Зеленського помістили на обкладинку The Atlantic

Обкладинку цього випуску розробив і намалював Боно.

Боно стурбований питаннями свободи та гідності, і, працюючи з Олівером Мандеєм, нашим помічником креативного директора, він зробив приголомшливу обкладинку, яка відображає рішучість президента України під час війни, — пише автор головної статті Джеффрі Голдберг.

The Atlantic пише, що "майбутнє демократичного світу визначатиметься тим, чи зможуть українські військові вийти з глухого кута з Росією та відкинути її назад — можливо, навіть з Криму — назавжди".

Авторами червневої історії стали Енн Епплбаум і Джеффрі Голдберг.⁠

У розмові з Голдбергом та Епплбаум, президент України Володимир Зеленський розповів про те, що Заходу необхідно залишатися непохитним перед обличчям російської агресії.

Якщо у нас не буде достатньо зброї, це означає, що ми будемо слабкими. Якщо ми будемо слабкими, вони нас окупують.

Потім, за його словами, Росія продовжить окупацію Молдови, Латвії, Литви та Естонії. Видання пише, що доля НАТО, позиція Америки в Європі — і, власне, позиція Америки у світі — усе поставлені на карту. Але на карту поставлено щось ще глибше.

Зеленський сказав, що це війна за фундаментальне визначення не лише демократії, а й цивілізації, битва, щоб показати всім іншим, включаючи Росію, що треба поважати суверенітет, права людини, територіальну цілісність; і поважати людей, не вбивати людей, не ґвалтувати жінок, не вбивати тварин, не брати те, що не твоє.⁠

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?