Порятунок підлітка-самогубці в Києві: з'явилися нові важливі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Порятунок підлітка-самогубці в Києві: з'явилися нові важливі деталі

Порятунок підлітка-самогубці в Києві: з'явилися нові важливі деталі
Джерело:  online.ua

З'явилися подробиці порятунку поліцією підлітка-самогубці, яка збиралася стрибнути вниз з даху 16-поверхового будинку в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, яке в своєму Facebook виклав начальник ГУ Нацполиции в Києві Андрія Крищенко.
Читайте також: Небезпечні групи в соцмережах доводять дітей до суїциду: киберполиция розповіла, як уникнути біди
У відеоролику одна з пострадавщих від дій невідомих в "групі самогубців" "Синій кит" в VK дівчаток пояснила свої дії тим, що їй сподобалося, як з нею спілкуються її "куратори".
"Спочатку вони (керівники групи - ред.) запитують про причини, чому ти хочеш вчинити самогубство. Ти їм відповідаєш, і далі виходить ніби розмова з психологом", - зізналася вона.
Нагадаємо, що покінчити життя самогубством збиралося два підлітка з Києва. Одна з них втекла з місця передбачуваного вчинення суїциду, а другу трохи пізніше знайшли полицейкие.
Повідомляється було задіяно понад 200 поліцейських.
"По тривозі був піднятий особовий склад Шевченківського районного відділення поліції, підрозділу ювенальної превенції, була проведена робота з батьками, зв'язками цих дітей", - зазначив Крищенко.


За його словами, коли дівчинку знайшли, вона перебувала в безпорадному стані з ознаками охолодження і чекала сигналу модератора групи про те, що треба вчинити самогубство.
Крищенко додав, що з підлітками будуть працювати психологи, а співробітники поліції продовжать розслідування.
Як повідомляв ONLINE.UA, 12 лютого у Дарницькому районі Києва стався жахливий інцидент: молода жінка викинула з вікна 8-го поверху 3-річного сина, а потім і сама стрибнула вниз. Згодом дитина померла у лікарні, жінка ж загинула на місці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?