Порятунок популяції: українських бджіл будуть поставляти в Канаду
Категорія
Україна
Дата публікації

Порятунок популяції: українських бджіл будуть поставляти в Канаду

Порятунок популяції: українських бджіл будуть поставляти в Канаду
Джерело:  online.ua

Карпатські бджоли відправляться в Канаду, де рятуватимуть популяцію своїх побратимів від вимирання. Таке рішення було прийнято на переговорах представників асоціацій бджолярів України і Канади.

Про це повідомив посол Канади в Україні Роман Ващук на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Чіайте також: Японці придумали, як врятувати світ, який втратив бджіл: з'явилося відео

  "Від захоплення аж загуло. Джордж Скотт і Тетяна Васильківська повідомили про спільні зусилля допомогти популяції бджіл в Канаді своїми знаннями і карпатськими бджолами",- йдеться в повідомленні Романа Ващука.

Інформацію про постачання українських бджіл в Канаду підтвердили в Держспоживслужбі. У відомстві уточнили, що питання про постачання живих бджіл активно вирішується на вищому рівні.

Також повідомляється, що українську сторону на переговорах представляла голова правління ГО "Всеукраїнське Братство бджолярів" Тетяна Васильківська, а канадську - президент однієї з найбільших асоціацій бджолярів Канади Джордж Скотт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше екологи заявляли, що білі ведмеді можуть повністю зникнути до 2025 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?