"Посередник" Савченко нам не потрібен: у Порошенка відповіли на заклики нардепа
Категорія
Політика
Дата публікації

"Посередник" Савченко нам не потрібен: у Порошенка відповіли на заклики нардепа

"Посередник" Савченко нам не потрібен: у Порошенка відповіли на заклики нардепа

Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, яка представляє Україну в гуманітарній підгрупі на переговорах в Мінську, не потребує посередництва нардепа Надії Савченко для зустрічі з родичами українських заручників.
Про це заявила сама Ірина Геращенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
«Помічники передали мені, що о 9:45 подзвонила пані Надія (Савченко - Ред.), щоб я прийшла на мітинг (присвячений звільненню полонених - Ред.)», - повідомила вона.
При цьому Геращенко підкреслила, що веде спілкування «з мамами і сім'ями заручників в постійному режимі», допомагаючи їм у вирішенні безлічі проблем, які в її компетенції.
І з цієї причини віце-спікер запевнила, що навряд чи потребує «посередництва в цьому важливому для мене спілкуванні».
"Все буде добре. Ми обов'язково всіх витягнемо. Соррі, що не так швидко, як того б ВСІМ НАМ дуже хотілося б», - резюмувала Геращенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Надія Савченко заявила, що, на її думку, українська влада не робить всього необхідного для якнайшвидшого звільнення заручників і оголосила голодування на знак протесту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?