Пошта "сірого кардинала" Путіна: з'явилася нова гучна заява
Категорія
Політика
Дата публікації

Пошта "сірого кардинала" Путіна: з'явилася нова гучна заява

Пошта "сірого кардинала" Путіна: з'явилася нова гучна заява

Народний депутат і позаштатний радник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко прокоментував листування помічника президента Росії Володимира Путіна Владислава Суркова, яку зламали і виклали в мережу українські хакери.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
"Для тих, хто виявився дезорієнтований - де правда, а де брехня, - рекомендую перечитати мій вчорашній пост про документально зафіксований зв'язок телеканалу "Інтер" і темників Суркова щодо розпалювання сепаратизму в Закарпатті. А потім зробити для себе висновок де правда, а де немає. Я в черговий раз побачив, наскільки користувачі українських соціальних мереж мало знайомі з методикою роботи радянських / російських спецслужб і державних органів, які не зупиняються ні перед чим у досягненні своїх злочинних цілей", - написав Геращенко.
Нардеп вважає, що російський президент Володимир Путін має намір розвалити Україну зсередини.
"Путін прийняв рішення не використовувати проти України військову силу. Він зрозумів, що йому це не вигідно і не веде до досягнення мети. Він буде розвалювати Україну зсередини, використовуючи наші внутрішні протиріччя і розбіжності, гординю окремих політиків і представників ЗМІ, зливаючи у вигляді компромату правду, напівправду і абсолютну неправду, розкручуючи її через свої повністю або частково підконтрольні ЗМІ", - повідомив він.
За його словами, президент повинен вжити заходів до "підконтрольних Путіну ЗМІ, що безконтрольно віщають".
"Якщо Президент України Петро Порошенко, як гарант Конституції, не зробить заходи для усунення загрози Національної безпеки у вигляді підконтрольних Путіну ЗМІ, які безконтрольно ведуть мовлення - Україна через кілька років знову повернеться в орбіту впливу РФ", - зазначив він.
Як відомо, Владислава Суркова називають "сірим кардиналом" президента РФ. Стверджується, що саме він курирує питання, пов'язані з Кримом і Донбасом.
Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат від БПП Ольга Червакова заявила, що так звані темники Суркова насправді складав "Народний фронт", зокрема нардеп Микола Княжицький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?