Пошта "сірого кардинала" Путіна: з'явилося нове викриття
Категорія
Політика
Дата публікації

Пошта "сірого кардинала" Путіна: з'явилося нове викриття

Пошта "сірого кардинала" Путіна: з'явилося нове викриття
Джерело:  online.ua

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Ольга Червакова заявила, що так звані темники "сірого кардинала" президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова насправді складав "Народний фронт", зокрема нардеп Микола Княжицький.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Червакової.
За її словами, Княжицький таким чином хотів розправитися зі своїми ворогами.
"Креатори "темника Суркова" прокололися. Гра ва-банк, блискуче ідіотська. Депутат НФ Княжицький хотів помститися всім своїм ворогам одним махом, але не врахував того, що ці люди трохи різні. У підсумку ось що вийшло:
- депутат Княжицький - в своєму інтерв'ю - про Лещенка і Червакову: "під американськими прапорами"; - "План Суркова" - про Лещенка і Червакову: "т.зв. американське лобі". Різниця в часі появи в інформпросторі - кілька годин", - написала Червакова.
Вона також підкреслила, що її оббріхують, оскільки у неї немає американської візи і вона ніколи не спілкувалася з представниками США.
"Прокол виліз на прізвищі Червакова, бо якщо Сергій Лещенко і згадані в "плані Суркова" нардепи Світлана Заліщук та Мустафа Найєм хоч за формальними ознаками підпадають під цю маячню, то я жодного разу за 2 роки каденції не спілкувалася ні з представниками США, ні з прапорами цієї поважної країни ні в Україні, ні за її межами. У мене навіть американської візи немає. Спроба втілити мене в компанію проамериканських політиків, висловлюючись їхньою мовою, палить всю контору. Додам, що "проросійськими" ця "контора" за замовчуванням називає всіх, хто з нею не згоден", - зазначає нардеп.
За її словами, Княжицький мстить депутатам за те, що ті розкритикували його законопроект.
"Абсолютно очевидно - Микола Княжицький, відомий своїм гіпертрофованим его і підлітковою уразливістю, вирішив інсценувати скандал, щоб публічно розправитися зі своїми опонентами за провал закону 4303. Якщо під час обговорення законопроекту в залі йому ще зійшло з рук обзивати нас з Лещенком захисниками російських співачок, то після того, як СБУ заборонила в'їзд в Україну Наташі Корольовій без жодного закону Княжицького, репутацію треба було відіпрати. А на поверхні залишилися наші аргументи про те, що 4303 - рейдерство і сірі схеми, прикриті під патріотичними рюшами", - написала Червакова.
Депутат також обурена тим, що у Авакова підтримали Княжицького і його брехню.
"І ось сьогодні, через годину після вкидання "сенсаційного викриття", на допомогу однопартійцю прийшли Антон Геращенко з НФ і керівництво МВС, яке очолює ставленик Народного фронту: вони в один голос підтвердили "справжність" документа. Збіг. Одностайність", - зазначила політик.
"Паскудно в цій історії тільки одне: те, що в політичних розборках бере участь силове відомство, якому краще було б займатися боротьбою зі зростанням злочинності", - резюмувала вона, маючи на увазі МВС.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше народний депутат, радник глави міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко заявив, що документи, отримані українськими хакерами з поштової скриньки помічника президента Росії Володимира Путіна Владислава Суркова, є достовірними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?