Пошук вбивць Шеремета: у Авакова озвучили серйозні причини мовчання
Категорія
Події
Дата публікації

Пошук вбивць Шеремета: у Авакова озвучили серйозні причини мовчання

Пошук вбивць Шеремета: у Авакова озвучили серйозні причини мовчання

Поліція не може надати будь-якої значущої інформації у справі про убивство журналіста Павла Шеремета, поки ведуться слідчі дії.
Про це заявив начальник кримінальної поліції Вадим Троян, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"У нас було заслуховування у цій справі, ми спілкувалися з Оленою Притулою (цивільна дружина вбитого, якій належав автомобіль, в якому підірвали Шеремета - Ред.), вона з нами працює. Коли будуть остаточні факти, повірте, ми все це опублікуємо. Поки йдуть розшукові дії, повірте - ніхто нічого вам не скаже", - підкреслив поліцейський.
Він додав також, що у слідства «зараз є конкретні особи, є конкретні свідки, я думаю, що коли ми остаточно завершимо слідство - тоді зможемо говорити".
При цьому Троян зазначив, що Федеральне бюро розслідувань США продовжує допомагати українській поліції в цій справі.
"Ми якраз чекаємо від них дуже важливу експертизу", - розповів голова кримінальної поліції.
У свою чергу, спікер українського МВС Артем Шевченко додав, що характер злочину не дозволяє розкривати додаткову інформацію.
"Ми не хочемо говорити, аби говорити. За великим рахунком, єдиним звітом в цій справі може бути звіт про розкриття злочину", - зазначив він.
Шевченко запевнив, що в поліції розуміють вимоги суспільства щодо нової інформації.
"Але якогось оновлення, щоб надати суспільству та сподіватися на допомогу, а не шкоду - немає", - резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе визнала, що прориву в розслідуванні справи про вбивство Павла Шеремета поки немає.
Нагадаємо, журналіст був убитий вранці 20 липня в центрі Києва в результаті підриву автомобіля.
Прфесійну діяльність Шеремета слідство розглядає як основну версію вбивства. Також вивчаються ще три версії: особисті неприязні стосунки, дестабілізація обстановки в Україні та помилка вбивць, метою яких могла бути цивільна дружина журналіста Олена Притула, оскільки автомобіль був у її власності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?