Посібники окупантів в Криму копіюють Януковича, в мережі сміються: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Посібники окупантів в Криму копіюють Януковича, в мережі сміються: з'явилося фото

Посібники окупантів в Криму копіюють Януковича, в мережі сміються: з'явилося фото
Джерело:  Крим.Реалії

У мережі сміються над окупаційною владою Сімферополя, яка використовує передвиборче гасло екс-президента України Віктора Януковича.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Крим. Реалії.
В окупованому Сімферополі з'явилися носії зовнішньої реклами, на яких зображений російський глава адміністрації міста Геннадій Бахарєв і вказано незначно змінене гасло Януковича, яке він використовував у передвиборній кампанії на пост президента України в 2009-2010 роках - «Почую кожного». У окупантів це звучить, як "Почуємо голос кожного".
У січні окупаційна адміністрація Сімферополя в тестовому режимі запустила інтернет-сервіс «АктивнийСімферополь.рф», щоб дізнатися думку громадян щодо різних проблем міста. В ході презентації ресурсу глава міста Геннадій Бахарєв заявив, що такий досвід був перейнятий у Санкт-Петербурга і Москви, де подібні майданчики «зарекомендували себе належним чином».

Читайте також: В окупованому Криму мітингують через газ і тепло, соцмережі сміються: з'явилися фото
Користувачі мережі висміяли рекламу окупантів у Сімферополі.





Як повідомляв ONLINE.UA,  британські історики в ході візиту до окупованого Росією Криму заявили про готовність у 2017 році почати розкопки на місцях Кримської війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?