Посилення контролю на кордоні: Росія обмежила в'їзд жителям ОРДЛО
Категорія
Події
Дата публікації

Посилення контролю на кордоні: Росія обмежила в'їзд жителям ОРДЛО

Посилення контролю на кордоні: Росія обмежила в'їзд жителям ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Росія тимчасово забороняє в'їзд в країну вантажному транспорту, маршрутним і рейсовим автобусам з ОРДЛО. Такий посилений контроль на кордоні введений в зв'язку з ЧС-2018 терміном з 1 червня по 17 липня 2018 року.

Про це повідомив прес-секретар Держприкордонслужби України Олег Слободян в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Росія ставиться до громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, як до людей другого сорту. У період проведення в РФ чемпіонату з футболу жителі ОРДЛО будуть фактично відрізані не тільки від цивілізованого світу, але і "великої і духовної ". Ймовірно, це через страх, що товари "з військторгу" можуть повернутися до основного постачальника ...",- йдеться в повідомленні Слободяна.

Представник Держприкордонслужби України підкреслив, що посилений контроль Росія вводить по всій ділянці тимчасово неконтрольованому Україною кордону. За словами Слободяна, це не перший випадок, коли російська влада вводить заборону на в'їзд в країну жителям ОРДЛО.

"Російська влада і правоохоронні органи достовірно знають скільки найманців, зброї і вибухівки вони завезли на окупований Донбас і побоюються, що якийсь прихильник «руського миру» зіпсує їм свято в період проведення Чемпіонату",- підкреслив Слободян.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російська влада заборонила в'їзд жителям ОРДЛО на авто з номерами "ЛДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?