Посланець Путіна з ганьбою втік з Радбезу ООН: соцмережі зловтішаються
Категорія
Світ
Дата публікації

Посланець Путіна з ганьбою втік з Радбезу ООН: соцмережі зловтішаються

Посланець Путіна з ганьбою втік з Радбезу ООН: соцмережі зловтішаються

Представник Росії в Радбезі ООН Віталій Чуркін втік з засідання після того, як постійний представник США Саманта Пауер звинуватила Росію в лицемірстві і цинізмі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsсhe Welle.

Росія скликала екстрене засідання Радбезу ООН після помилкового авіаудару міжнародної коаліції, очолюваної США, по позиціях сирійської армії.

Як зауважила представник США в ООН Саманта Пауер, Москва не збирала позачергове засідання Ради безпеки під час наступу військ сирійського режиму на повстанців або коли сирійський уряд не допускав гуманітарну допомогу в обложені райони.

"Так чому ж ми зібралися на цю зустріч сьогодні? Щоб відвернути від того, що відбувається на місці, в Сирії?", - сказала Пауер.

Постпред США також назвала подібний хід російських дипломатів прийомом, після чого представник Росії Чуркін в знак протесту втік із засідання.

У соцмережах сміються.

Гур'янов Сергій: Як я зрозумів, сьогодні вночі Саманта Пауер опустила Чуркіна, і він з виттям втік із залу засідань.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в рядах бійців армії президента Сирії Башара Асада були помічені представники російського спецназу - елітного підрозділу Сил спеціальних операцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?