Посол США розповів про "божевільне" рішення Трампа щодо України
Категорія
Світ
Дата публікації

Посол США розповів про "божевільне" рішення Трампа щодо України

Посол США розповів про "божевільне" рішення Трампа щодо України

Посол Сполучених Штатів в Україні Вільям Тейлор стверджує, що був проти рішення президента Дональда Трампа щодо призупинення надання військової допомоги. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Таке свідчення продемонстрували тексти щодо бесіди з колишнім спецпредставником Держдепу Куртом Волкером у Палаті представників.

Наразі відомо, що 9 вересня з'явилися новини про заморозку рішення про допомогу Україні. Тейлор тоді заявив, що Вашингтон своїми рішеннями похитнув віру Києва.

"Я вважаю, що божевільно утримувати безпекову допомогу за допомогу в політичній кампанії", - підкреслив посол.

За словами американського посла в ЄС Гордона Сондленда, його колега нібито зробив хибне судження. Трамп не мав намірів скасувати допомогу для української влади.

Нагадаємо, питання про допомогу стало одним з ключових у політичному скандалі навколо президента Сполучених Штатів. Його звинуватили у тиску на Україну шляхом заяв про заморозку підтримки.

Як повідомляв ONLINE.UA, ЗМІ з посиланням на власні джерела проінформували, що Волкер намагався переконати Дональда Трампа з його адвокатом Рудольфом Джуліані у надійності нового президента України Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?