Посол США знайшла несподіваний привід похвалити українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Посол США знайшла несподіваний привід похвалити українців

Посол США знайшла несподіваний привід похвалити українців
Джерело:  ukraine.usembassy.gov

В Україні серйозно підвищився рівень володіння і використання англійської мови у чиновників уряду.
Про це заявила посол США Марі Йованович на зустрічі з президентом України Петром Порошенком, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт американського посольства.
За словами дипломата, проекти з вивчення англійської мови, реалізовані в 2016 році, охопили велику кількість дітей та молоді, а також дорослого населення, особливо викладачів англійської мови в маленьких містечках.
Глава держави в свою чергу розповів, що в школи України приїхало 120 волонтерів з 40 країн світу і були відкриті літні англомовні табори GoCamp, в яких навчалися 200 тисяч дітей з усієї країни.

Читайте також: По їздка по антипутінському поясу: до Києва прибудуть друзі України з США
В цілому планується, що до 2020 року в цій програмі візьмуть участь близько 1,5 млн. маленьких українців.
Порошенко додав, що дуже важливим є і те, що англійську мову вивчати і удосконалювати змогли діти з Донецької та Луганської областей.
У свою чергу, народний депутат і один з активістів GoGlobal Мустафа Найєм висловив надію на те, що навчання в англомовних таборах у 2017 році зможуть пройти понад 600 дітей зі сходу України.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в українському Мінінфраструктури запропонували свій метод боротьби з "русскім міром" і відмовилися від російської мови на всіх вокзалах країни, замінивши їх на англійські написи і оголошення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?