Посол Великобританії назвала умову для запуску безвізу з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Посол Великобританії назвала умову для запуску безвізу з Україною

Посол Великобританії назвала умову для запуску безвізу з Україною
Джерело:  NV

Великобританія поки не бачить можливості для запуску безвізового режиму з Україною.

Про це заявила британський посол в Україні Джудіт Гоф, передає ONLINE.UA з посиланням на НВ.

Читайте також: Порошенко назвав головне досягнення України за рік

За словами Гоф, причиною тому є зафіксовані випадки, коли небезпечні злочинці з інших країн вільно отримували паспорт громадянина України. Прикладом тому стала історія кілера, який стріляв у добровольців АТО Аміну Окуєву і Адама Осмаєва.

Посол Великобританії підкреслила, що британська влада чекає результатів розслідування даного факту, які дозволять переконатися в тому, що процес видачі віз в Україні захищений і безпечний. Це допоможе уберегти громадян Великобританії від в'їзду в країну небезпечних злочинців.

Раніше повідомлялося, що в убивстві Аміни Окуевой слідство підозрює громадянина Росії Артура Денісултанов-Курмакаєва на прізвисько "Дінго", у якого виявили український паспорт на ім'я Олександра Дакара. Після цього член колегії МВС Антон Геращенко повідомляв, що ця людина отримала паспорт України ще у лютому 2016 року, оформив його усього за п'ять днів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Європа висунула Україні низку вимог щодо безвізу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?