Поспішати не треба: у соцмережах посміялися над видачею "паспортів" ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Поспішати не треба: у соцмережах посміялися над видачею "паспортів" ДНР

Поспішати не треба: у соцмережах посміялися над видачею "паспортів" ДНР
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися повідомлення про те, що для отримання "паспортів" так званої ДНР в окупованій Горлівці людям видають талони.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соцмереж.
Читайте також: Визнання "паспортів" ДНР-ЛНР в Росії: з'явилися смішні анекдоти
Так, блогер, який пише в Twitter під ніком NecroMancer, надав інформацію з соцмережі VK, де представник однієї з сепаратистських груп розповів історію про те, як в окупованій Горлівці можна отримати "паспорт".
За його словами, люди повинні заздалегідь займати чергу за талонами, при цьому порушуючи так званий комендантську годину. Повідомляється, що в тиждень видається близько 20-25 талонів, що означає, що при приблизно 200 тисяч мешканців в окупованій Горлівці на отримання так званих документів "ДНР" піде близько 200 років.


Пользователи прокомментировали сообщение о "паспортах".



Як повідомляв ONLINE.UA, користувачі соцмереж помітили смішну деталь у ситуації з видачею паспорта так званої ДНР скандальному російському акторові Нікіті Джигурді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?