Посварилися - помирилися: Пугачова здивувала міркуваннями про Росію і Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Посварилися - помирилися: Пугачова здивувала міркуваннями про Росію і Україну

Посварилися - помирилися: Пугачова здивувала міркуваннями про Росію і Україну
Джерело:  woman.ru

Російська співачка Алла Пугачова приголомшила користувачів мережі коментарем військових дій між Росією і Україною.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Woman.ru.


Читайте також: У Росії збунтувалися проти Пугачової: співачка відповіла капцями, з'явилося відео


Коментуючи  вибір співачки Юлії Самойлової в якості представниці Росії на Євробаченні-2017 в Україні, Пугачова виступила із заявою, що проблеми в міжнародних відносинах нібито "не повинні стосуватися діячів мистецтва".


"Коли співає людина, та ще й з обмеженими можливостями, повинні забутися все чвари. Ніякої тут провокації немає. Ну, посварилися з Україною, помирилися, чому артист повинен страждати?", - сказала Пугачова.


Відзначимо, що в мережі шоковані словами артистки. Так, користувач Весняний Дід написав: "На Росії вбивство менше мільйона людина не вважається вбивством. Традиція, знаєте".


Олександр: "Таких людей не можна питати про політику, їх доля рубати бабло і збирати концерти. Навіщо люди ходять на їх песні..."




Макс Максимов: "Так, у бабки Алли, видать зовсім мізки висохли. Йде війна і вбивають солдат. а вона ніби як про базарну сварку двох торговок".


Степанов Сергій: "Після тисяч загиблих і вкрадених територій ніхто миритися не буде!".



Олексій Лінкс: "Без баби б не розібралися".



Як повідомляв ONLINE.UA, сама  Юлія Самойлова не зрозуміла, чому у неї можуть виникнути проблеми із в'їздом і виступом в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?