Потап відповів на питання про весілля з Каменських: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потап відповів на питання про весілля з Каменських: опубліковано відео

Потап відповів на питання про весілля з Каменських: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Відомий репер і продюсер, учасник популярних груп "Потап і Настя" і Mozgi Олексій Потапенко (Потап) відповів на запитання про відносини з Настею Каменських, чутки про які ходять уже давно.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал програми "Світське життя".


Відома Суперблондинка Оля Полякова, яка спробувала себе в ролі ведучої програми "Світське життя", задала Потапу провокаційне запитання, коли ж відбудеться весілля з Настею.


Однак співачка у відповідь отримала лише жарти.


Читайте також: Потап з кущів знімав: спокуслива Каменських похвалилася фото в бікіні


За словами репера, в його смаку високі блондинки, а весілля готують з травесті-дівою Монро.


"Ти сама прекрасно знаєш, Оля, що мені подобаються блондинки. Я люблю високих блондинок, не хвилюйтеся Оля, я зараз не відкрию наших таємниць. Моїй нареченою є не Настя Каменських. Я люблю Монро. І скоро у нас буде весілля", - заявив Потап.


Але Полякова не з тих, хто так просто здається. Вона попросила артиста без жартів зізнатися, коли буде весілля з Настею.


"Скажи мені, будь ласка, у тебе щось є з Юрієм Горбуновим? Ні? То яка ж ти Катя Осадча. Не скажу", - відповів репер.


Нагадаємо, в серпні 2016 з'явилася  скандальна інформація, що учасників популярного українського дуету "Потап і Настя" пов'язують не лише ділові відносини. Крім того, про це відомо в зоряному світі вже давно. Всі, хто працює в цій сфері говорять, що пара вже перестала приховувати свої стосунки.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в грудні минулого року в ЗМІ з'явилася інформація, що Потап і Настя Каменських планували зіграти весілля, але цій події завадив невдалий стрибок співачки з парашутом, в результаті якого вона сильно пошкодила ногу. Після чого пара, нібито, перенесла торжество на невизначений термін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?