Потап знайшов позитив у протестах проти його концертів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потап знайшов позитив у протестах проти його концертів

Потап знайшов позитив у протестах проти його концертів
Джерело:  vycherpno.ck.ua

Учасник популярного гурту "Потап і Настя"  Олексій Потапенко (Потап)  прокоментував протест місцевих активістів, які спробували зірвати концерт дуету в Черкасах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВиЧерпно".
У неділю, 20 листопада, перед входом в будинок культури "Дружби народів" кілька десятків активістів розлили томатний сік, що символізує кров, пролиту під час боїв на Донбасі. Головний посил активістів був "Мікрофон-вокзал-Росія".
Також  шанувальникам групи, які йшли на концерт, влаштували "коридор ганьби", проходячи по якому фанати чули услід: "Вокзал - Москва - Росія", "Не ведіть дітей на російське фуфло" та інші.
У підсумку, концерт все ж відбувся, в ході якого Потап прокоментував ситуацію.
Читайте також: Мінування, гільзи і "кров": у Чернігові намагалися зірвати концерт Лободи, з'явилися фото і відео
"У мене тут знайомий в Черкасах. Я приїжджаю, а він протестує тут за 150 грн. Але приємно, що в цей момент і він, і я заробляємо гроші", - зазначив музикант.
Як повідомляв ONLINE.UA, це не перша протестна акція проти виступів групи "Потап і Настя".  У Києві протест проти концерту Потапа і Насті Каменських в палаці "Україна" переріс в сутички з поліцією і жорстким побиттям учасників мітингу.
А в  Хмельницькому та Львові концерти групи були скасовані.
Нагадаємо, а  в Чернігові шанувальникам "Потапа і Насті" щоб потрапити на концерт потрібно було пройти через свинячу кров зі згустками, розлиту активістами прямо перед вхідними дверима в театр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?