Потапу порадили не худнути: з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потапу порадили не худнути: з'явилося фото

Потапу порадили не худнути: з'явилося фото
Джерело:  Instagram

Відомий  репер і продюсер, учасник популярного гурту "Потап і Настя" Олексій Потапенко (Потап)  вийшов на ранкову пробіжку з тренером колеги по групі Насті Каменських.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram репера.
Потап, який за прикладом Насті, взявся активно займатися спортом, опублікував у своєму мікроблозі фото з ранкової пробіжки.
"Вживали? - Ні, товариш Поліцай, спортсмени)))", - підписав кадр Потап.
Читайте також: Потап з кущів знімав: спокуслива Каменських похвалилася фото в бікіні



Шанувальники в коментарях під фото порадили Потапу більше не худнути, так як він стає схожий на старого.
shkuta_olyasha: Якось постарів, краще набрати
curly .__. girl: Потап а-ля Бомж
tatjanaefimkina: Щічки зовсім спали у Льоші!
Крім того, користувачі мережі впізнали в особі "супутника" Олексія персонального тренера Насті - дворазового чемпіона Світу Men's Physique IFBB Андрія Хомицького і відзначили, що він уже став їх сімейним тренером.


Андрій і Настя
Нагадаємо,  у серпні минулого року з'явилася скандальна інформація, що учасників популярного українського дуету "Потап і Настя" пов'язують не лише ділові стосунки. Крім того, про це відомо в зоряному світі вже давно. Всі, хто працює в цій сфері говорять, що пара вже перестала приховувати свої стосунки.
А пізніше стало відомо, що  Потап і Ірина Горова вже п'ять років живуть окремо, а офіційно оформили розлучення два роки тому.
Як повідомляв ONLINE.UA,  популярний український гурт "Потап і Настя" презентувала довгоочікуваний кліп на нову пісню "Я......Я".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?