Потерпілий в ДТП з п'яним чиновником журналіст розповів подробиці: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Потерпілий в ДТП з п'яним чиновником журналіст розповів подробиці: з'явилося відео

Потерпілий в ДТП з п'яним чиновником журналіст розповів подробиці: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Фотокореспондент Макс Левін, в автомобіль якого в'їхав п'яний директор з вантажних перевезень і логістики "Укрзалізниці" Іван Федорко, розповів подробиці аварії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
"Хвилин через 20 під'їхав їх якийсь кум, один ... не знаю ... сват, брат, який почав представлятися, нібито він водій. Він віддав слідчому своє посвідчення, сказав, що у нього прав немає, документів немає, нічого у нього немає. До мене підходив, пробував "повирішувати", перегаром дихав на мене. Мовляв, давай, ми все тобі купимо. Я сказав, що ми все будемо в поліції оформляти, як повинно бути", - розповів потерпілий.
Відзначається, що Макс Левін в неврологічному відділенні однієї з Київських лікарень. Дружина журналіста в результаті зіткнення отримала численні переломи і забій мозку. Синові зробили томографію, і, незважаючи на численні забої, сказали, що загрози для життя немає.
У лікарню фотокореспондент поїхав одразу ж після аварії. Руки заліплені лейкопластиром. Футболка в крові. Почувається нормально.



Як повідомляв ONLINE.UA, Івана Федорка правоохоронці знайшли в реанімаційному відділенні однієї з лікарень Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?