Потерпілий від російського журналіста українець показав синці: опубліковано фото
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Потерпілий від російського журналіста українець показав синці: опубліковано фото

Потерпілий від російського журналіста українець показав синці: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Український політолог і блогер  Сергій Запорізький, якого раніше російський телеведучий Андрій Норкин грубо вигнав з ефіру, обізвавши "бараном", показав фотографію синців після інциденту.


«Тільки зараз виявив на згині лівої руки синці, що сходять. Андрюха-іпотечник-то вп'явся на совість)», - написав Запорізький і опублікував відповідне фото.


Нагадаємо, ведучий програми "Місце зустрічі" на російському телеканалі НТВ Андрій Норкин вигнав зі студії Запорізького, який із залу оскаржував правдивість заяв ведучого.


В ефірі програми обговорювали  Boeing MH17, в рамках розслідування катастрофи якого міжнародна слідча комісія встановила, що ракетна установка "Бук", з якої збили літак, була доставлена з Росії. "Була версія про те, що Боїнг збив український літак. Вона була озвучена зовсім не Міністерством оборони Росії. Ці фотографії з'явилися в ефірі одного з російських телеканалів, оскільки були надіслані деяким американським блогером", - говорив Норкин.


"Ні. Вас треба лікувати", - сказав Запорізький, після чого ведучий грубо вигнав його зі студії.



Як повідомляв ONLINE.UA, Запорізький різко прокоментував інцидент на російському телебаченні.


"40 хвилин вони не давали нашій стороні говорити на цю тему. Я приходив на передачу до них тому, що вони все-таки давали віконце можливостей. Коли Норкин почав розмовляти з німецьким журналістом і говорити про те, що Міноборони Росії ніколи не мало версії про те, що "Боїнг" збив український штурмовик, я сказав, що він обманює. Після цього він і психанув ", - заявив українець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?