Потрібен один день: в ЄС шокували заявою щодо Путіна та Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Потрібен один день: в ЄС шокували заявою щодо Путіна та Криму

Потрібен один день: в ЄС шокували заявою щодо Путіна та Криму
Джерело:  online.ua

Відома політикиня та віцепрезидентка Єврокомісії з питань цінностей та прозорості Вера Юрова зважилася на сміливе зізнання. Вона наголосила, що  хотіла б на день помінятися місцями з очільником Кремля Володимиром Путіним. Лише за 24 години, як запевняє сама Юрова, вона б повернула Україні Крим, натякаючи, що це може зробити і сам президент РФ.

Своєю думкою вона поділилася у бліц-інтерв'ю Альянсу лібералів та демократів Європи.

Журналісти поцікавилися у політикині, з яким політиком вона б хотіла помінятися на один день. Вера Юрова відповіла, що дуже хотіла б вирушити до Москви, де б зайняла місце Володимира Путіна.

"Якщо б я мала всього один день, то повернула б Крим назад до України", - наголосила віцепрезидентка Єврокомісії.

Також в ході короткого бліц-інтерв'ю Юрова розповіла, що найкращий початок дня для неї – це перечитування газети. А найбільше політикиня не любить слово "ненависть".

Варто звернути увагу на те, що Вера Юрова – чеська політикиня і юристка. Раніше була міністеркою регіонального розвитку в чеському уряді. З 2019 року є заступницею президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляйєн.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупаційна влада Криму скаржиться на ситуацію, що наразі склалася на півострові, адже враховуючи об’єми витрат питної води на півострові, її вистачить максимум на 3 місяці. Окупаційна влада Криму підкреслила, що зараз це найбільш гостра проблема.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?