Потрібно дружити з Росією і ми зробимо це: Трамп виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Потрібно дружити з Росією і ми зробимо це: Трамп виступив з гучною заявою

Потрібно дружити з Росією і ми зробимо це: Трамп виступив з гучною заявою
Джерело:  Укрінформ

Президент США Дональд Трамп не передумав дружити з Росією. Він готовий йти на зближення з Кремлем, так як, на думку глави Білого дому, це буде розумним рішенням. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

З несподіваною заявою з приводу зближення з Росією Трамп виступив на спільній прес-конференції з фінським лідером Саулі Нііністе.

"Було б чудово налагодити відносини з Росією, і ми будемо робити це з Росією, тому що це - розумно", - заявив нинішній президент США.

При цьому він тут жу запевнив, що в реальний час США сильніше інших країн тисне на Кремль у зв'язку з ситуацією в Україні.

"Можете Путіна запитати. Ніхто не поводився жорсткіше з Росією, ніж Дональд Трамп", - впевнений президент США.

Що ж стосується розслідування про те, що Трамп сів у крісло президента США за допомогою втручання Росії в президентські вибори 2016 року, то воно, за його словами, є обманом. Він також згадав про "російське" розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера, який після завершення публічно зізнався, що, за внутрішніми правилами Мін'юсту, не міг висувати звинувачень чинному президенту. Однак Мюллер тоді ж відзначав, що це ні в якій мірі не виправдовує главу Білого дому.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Трамп допускав, що Україна може стояти за втручаннями в вибори президента США в 2016 році і навіть проводив таємне розслідування в цьому напрямку. Зокрема, є непідтверджена конспірологічна теорія, що зниклі електронні листи Гілларі Клінтон, яка була головною конкуренткою Трампа на крісло президента США, можуть перебувати на сервері в Україні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський заявив, що Київ не буде проводити ніяких розслідувань за наказом інших країн. Йшлося про прохання Трампа починати розслідування Джо Байдена і його сина Хантера, через яке виник серйозний скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?