Потрібно потерпіти - Путін звернувся до росіян з новим резонансним закликом
Категорія
Політика
Дата публікації

Потрібно потерпіти - Путін звернувся до росіян з новим резонансним закликом

Потрібно потерпіти - Путін звернувся до росіян з новим резонансним закликом
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін домігся обнулення свого президентського терміну і вже прокоментував результати голосування в РФ, які 2 липня оголосила ЦВК. У зв'язку зі своїм тріумфом, яким шокував самих росіян, глава Кремля вирішив звернутися до громадян країни з резонансним закликом. Президент визнав, що життя росіян дійсно важке і складне, так як влада недопрацьовує. Але він закликав людей потерпіти, так як "сучасна Росія знаходиться ще в стадії формування і становлення", як в політичній системі, так і в економіці, на що вже відреагували громадяни РФ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Разом з тим розумію і тих наших громадян, хто проголосував проти. У нас ще багато невирішених проблем - це правда. Люди часто стикаються з несправедливістю, з черствістю, з байдужістю. Багато хто живе ще дуже важко і складно, а нам, керівництву країни, при цьому часто здається, що ми робимо все можливе. Але ні. Життя показує інше, життя показує, що ми часто недопрацьовуємо, а повинні діяти швидше, точніше, організованіше і ефективніше", - заявив Путін в зверненні.

Але на цьому цинічний виступ не закінчився. Глава Кремля, в традиційній манері, виправдав ігнорування владою РФ насущних проблем російських громадян. Як виявилося, за його словами, проблема не в свавіллі Кремля, а в тому, що Росія ще формується, тому росіяни повинні терпіти, поки держава не зміцниться, так як багато чого в РФ "зроблено на живу нитку".

"Я хочу звернутися зі словами вдячності до громадян Росії. Хочу сказати дякую вам велике за підтримку і довіру. Ми багато в чому ще дуже вразливі, тому країні потрібні внутрішня стабільність і час для зміцнення країни, всіх її інститутів ", - підсумував Путін.

Громадяни РФ в шоці від чергового резонансного звернення Путіна. Вони нагадали главі Кремля, що саме він зруйнував ці інститути, а це народу доведеться розсьорбувати ще сто років.

"Так зруйнував ж, інститути, планомірно. 20 років назміцнювали так, що розсьорбувати років 100. Уразливі - ми, ви то якраз "недоторканні непогрішимі і упаковані", на відміну від безправного і злиденного народу. Сумно це все, президент, вірили ж, щиро, багато, була справа. Сумно, що не використали шанс, і тепер Конституція - це про Єльцина", "Балаган триває ", "Театральний метод в божевіллі Путіна", "Огидна і брехлива влада ... ", - коментують росіяни виступ Путіна.

Нагадаємо, напередодні в Росії завершилося голосування по поправках до Конституції РФ, однією з яких було "обнулення" президентського терміну Володимира Путіна. За проголосували 77,92%, проти - 21,27%. Такі дані навела ЦВК РФ за підсумками обробки 99,97% протоколів. В цілому по Росії, за даними ЦВК, поправки підтримали 77,92% тих, хто проголосував.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що росіяни жорстко відреагували на результати голосування в РФ, які в Кремлі назвали тріумфом Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?