Потрібно позбуватися тих, хто гальмує реформи - Згуладзе
Категорія
Політика
Дата публікації

Потрібно позбуватися тих, хто гальмує реформи - Згуладзе

Потрібно позбуватися тих, хто гальмує реформи - Згуладзе

Заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе сказала, що процес реформування не буває легким, а щодо корупції вона хотіла б бачити більше арештів, а не звільнень, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Заступниця голови МВС вважає, що "процес реформи завжди буде важким".
"Я знаю, як важко вам - нашим представникам з регіонів - скорочуватися, оптимізуватися, особливо коли ми говоримо про атестацію, переатестацію, набір нових співробітників. У кожному разі це людина, яку ви знаєте вже роками, - це завжди складно йде. Але через це треба переступити", - сказала вона.
"Я зараз дивлюся на ДМС особливо. Тому що атестація і набір розшириться з поліції на всі органи, які під нашою парасолькою. Без цього ніяк. І не тому, що люди, які там працюють, погані. Можливо, немає. Але якщо людина корумпована - це апріорі "так", - зазначила Згуладзе.
"Я б хотіла бачити більше арештів, ніж звільнень. Це раз", - заявила заступник глави МВС.
А друге, "важливіше позбавлятися від тих, які не вірять (в реформи, - Ред.) і хочуть перечекати. Ось вони гальмують реформу набагато більше".
Раніше Аваков заявив, що поліцію переатестують до кінця року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?