Потрібно припинити спекулювати на темі миру, - Розумна Сила звернулася до Ляшко (відео)
Категорія
Події
Дата публікації

Потрібно припинити спекулювати на темі миру, - Розумна Сила звернулася до Ляшко (відео)

Потрібно припинити спекулювати на темі миру, - Розумна Сила звернулася до Ляшко (відео)

Про те, щоб перестати спекулювати на темі відновлення миру на Донбасі або поставити підпис під Народною декларацією, зазначив у зверненні до лідера Радикальної партії заступник голови політичної партії «Розумна Сила» Олександр Савченко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА «Українські Новини».
«Прийшов той час, коли потрібно припинити спекулювати на темі миру. Шановний Олег Ляшко, я звертаюся особисто до вас! Поставте підпис під декларацією, якщо ви дійсно за мир в Україні, а не просто спекулюєте на цій темі!», - заявив політик.

«Там, на Сході України, гинуть люди, наші співгромадяни. Звичайно, легко сидіти в теплому Києві і розповідати про те, як прекрасно було б завершити конфлікт на Донбасі. Але, а ви там були? Ви спілкувалися з громадянами України, які залишилися на непідконтрольних територіях? Наша партія була, я там був! Держава просто забула про своїх громадян там ... Чи вистачить порожніх розмов, підтримайте ті реальні дії, які роблять люди або перестаньте спекулювати», - додав він.

Також відомо, що політична сила на «радикалах» зупинятися наміру не має і буде вимагати підписання Народної декларації про мир від усіх українських політиків, які так чи інакше піднімають тему миру на Донбасі. У «Розумній Силі» впевнені, що кожен політик, який вважає себе народним, повинен почути українців і підтримати мирну ініціативу.

Нагадаємо, Народна декларація про мир була ініційована партією «Розумна Сила» у вересні поточного року. На даний момент активно триває підписна кампанія, ініціативу підтримало вже понад 400 тисяч громадян по всій Україні, в тому числі, і на непідконтрольних територіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?