Потрібно робити повністю нові економічні програми - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Потрібно робити повністю нові економічні програми - Рабінович

Потрібно робити повністю нові економічні програми - Рабінович
Джерело:  online.ua

Подолати безробіття в країні допоможе тільки зміна нинішньої влади, яка заважає нормально розвиватися бізнесу, заявив народний депутат України, голова підкомітету Верховної Ради з прав людини і лідер політпартії "За життя" Вадим Рабинович.

Про це він сказав в авторській передачі "Хто кому Рабинович" на телеканалі "112 Україна".

Відповідаючи на дзвінок слухача, який поставив питання про те, коли в країні закінчиться безробіття, нардеп відповів: "Безробіття завжди пов'язане тільки з одним: як тільки бізнес бачить, що можна працювати, починається зростання робочих місць. Дивіться: навіть більшовики, коли прийшли в 17 -м році до влади, трошки поцарювалі - і зрозуміли, що потрібен НЕП, нова економічна політика. Так ось нам, на жаль, потрібно вже робити повністю нові економічні програми в усіх напрямках. Після того, що вони натворили в країні, я думаю, що нам треба буде приходити в себе ще дуже довго ".

Рабинович заявляє, що його політична сила давно підготувала план економічного розвитку країни на випадок своєї перемоги в парламентських виборах: "Ми розробили програму" 100 днів ", по якій нам потрібен один рік, щоб повернути все на місце, і наступний рік повинен стрибкоподібно рвонути і дати вперед ".

Свою програму Рабинович запропонував порівняти з обіцянками чинного уряду: "Через п'ять років, Гройсман сказав, у нас будуть хороші дороги, а через десять років Україна буде пишатися своїми дорогами. Знаєте, є така казка про хана і віслюка: або один помре, або другий. Він знає, що не просидить десять років, і він може спокійно сказати, що тоді ми будемо літати в космос. Яка різниця, про що вони марять? Ми поборемо безробіття, коли усунемо ось цю владу, економічну владу, яка бездарно знищує країну" .

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?