Потрібно робити вибір - у Путіна кинули безстрашний виклик Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Потрібно робити вибір - у Путіна кинули безстрашний виклик Зеленському

Потрібно робити вибір - у Путіна кинули безстрашний виклик Зеленському
Джерело:  online.ua

У команді президента Росії Володимира Путіна висунули українському лідеру Володимиру Зеленському черговий зухвалий ультиматум. На цей раз до президента України звернувся глава Чечні Рамзан Кадиров. Він вимагає від Зеленського нових вибачень за відео "Кварталу 95" дворічної давності, яке його образило. Піхотинець Путіна, як називав себе в зверненні сам Кадиров, хоче, щоб український глава зробив вибір відповідного для себе статусу і визначився, нарешті, ким він є. В іншому випадків Кадиров загрожує помстою і відповіддю президента України особисто перед ним. Абсурдний виклик Зеленському Кадиров кинув в своєму зверненні, опублікованому Telegram-каналі керівника Чечні, передає ONLINE.UA.

"Колись я знав Зеленського як людину, яка, визнавши свою провину, мала честь вибачитися. Це було гідно чоловіка. Але тільки навіщо тепер, після прийнятих вибачень, намагатися зобразити із себе щось, викручуватися, крутити, намагатися підняти себе? Тепер же ви, отримавши повноваження президента України, кожен раз придумуєте нові версії вибачень. Вам доведеться твердо визначитися зі своєю позицією і підтвердити свої вибачення. Якщо ж ні, то Вам доведеться відповісти переді мною не як перед главою республіки, а як перед сином першого президента Чеченської Республіки , героя Росії Ахмата-Хаджі Кадирова, пам'ять якого Ви образили! ", - написав Кадиров.

Також Кадиров закликав Зеленського бути чоловіком і завжди тримати своє слово. Крім того, він вважає, що з "великою Росією" Україна нібито повинна побудувати добросусідські відносини і для цього офіційний Київ повинен зробити перший крок.

"Ви нечесні і виверткі не тільки в своїх словах, але і в передвиборних обіцянках. Обіцяли покласти край війні, але продовжуєте справу свого попередника Порошенко. Що заважає вам виконати надії двох великих народів? Що вам заважає зателефонувати Володимиру Володимировичу Путіну і оголосити, що закінчуєте з цієї громадянською війною на сході України? Будьте чоловіком, Володимир Олександрович, завжди тримайте своє слово! Вибудуйте правильні, добросусідські відносини з Великою Росією. Упевнений, гарант Конституції України повинен зробити перший крок! ", - підсумував Кадиров.

З такими погрозами помсти на адресу Зеленського Кадиров виступив після публікації відео уривка інтерв'ю із Зеленським у 2018 році, яке опублікував журналіст Дмитро Гордон. На записі Гордон попросив нинішнього президента розповісти про конфлікт з главою Чечні, який виник після того, як в своєму шоу гумористи студії "Квартал 95" показали нарізку відео з Кадировим, який плаче. У цьому інтерв'ю Зеленський вибачився за своїх колег перед мусульманами. Але Кадирова обурили ці давні вибачення. Він вважає, що Зеленський намагається піти від прямих вибачень перед ним.

Важливо нагадати, що Кадиров не в перший раз звертається до Зеленського з нахабними заявами. У минулому році, після інавгураційної промови президента України у Верховній Раді, глава Чечні обурився планами Зеленського повернути окупований Росією Крим. Кадиров заявив, що розчарований Зеленським, який в перший день презідентсва "зазіхнув на чуже".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що людина Путіна несподівано написала листа Зеленському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?