Потрібно сказати правду — у Зеленського прокоментували результати виборів в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Потрібно сказати правду — у Зеленського прокоментували результати виборів в Україні

Потрібно сказати правду — у Зеленського прокоментували результати виборів в Україні
Джерело:  online.ua

Кілька днів тому ЦВК оголосила офіційні результати місцевих виборів в Україні, які проводилися 25 жовтня 2020 року. Але окремі політичні сили продовжують оголошувати себе переможцями, що викликало обурення в Офісі президента України. У команді українського лідера Володимира Зеленського нагадали всім українцям, хто переміг на виборах, і закликали всі політичні сили сказати громадянам країни правду. Заступник керівника ОПУ Кирило Тимошенко, щоб припинити поширення чуток про результати місцевих виборів, виступив із заявою і наголосив, що президентська партія "Слуга народу" зайняла перше місце серед політичних сил за кількістю мандатів, отриманих на місцевих виборах в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Офісу президента України.

"Дані Центральної виборчої комісії - партія «Слуга народу» на першому місці. Тому велике прохання до всіх інших політичних сил говорити правду", - зазначив Тимошенко.

Він підкреслив, що команда партії "Слуга народу" продемонструвала професійну роботу під час місцевої виборчої кампанії, завдяки чому домоглася безперечною перемоги в загальних результатах виборів.

Як відомо, за даними ЦВК, найбільше депутатів у місцевих радах і голів громад на виборах обрано від партії "Слуга народу". Крім неї, найбільшу кількість мандатів отримали представники партій: Батьківщина, ОПЗЖ, За майбутнє і Європейська солідарність.

Нагадаємо, 22 листопада в окремих містах України пройде другий тур виборів мерів. Повторне голосування відбудеться в 11 містах, серед них - Львів, Рівне, Дніпро, Полтава, Черкаси, Ужгород, Нікополь, Миколаїв, Дрогобич, Бердянськ, Слов'янськ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда Зеленського планує провести вибори на Донбасі 31 березня 2021 року. Офіційний Київ розраховує до цього часу завершити війну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?