Потрібно якось виживати: екс-продюсер Лорак пояснив поїздки артистів у Росію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потрібно якось виживати: екс-продюсер Лорак пояснив поїздки артистів у Росію

Потрібно якось виживати: екс-продюсер Лорак пояснив поїздки артистів у Росію

Відомий український продюсер Юрій Фальоса, який відкрив багато зірок, в тому числі і Ані Лорак, вважає, що нашим артистам, що виступають в Росії, не варто відмовлятися від гастролей в країні-агресорі.
Про це Фальоса заявив в інтерв'ю "КП в Украине", повідомляє ONLINE.UA.
"Тому що їм потрібно якось виживати, їм потрібно працювати, у них є публіка. Говорити про патріотизм? Я не думаю, що у Лободи або Лорак менше патріотизму, ніж у людей, які туди не їздять. Та ж Приходько або хтось то ще. Ті, хто не їздить, - вони там, значить, не потрібні. Ось і все. Їздять все, кого запрошують і у кого є можливість заробити гроші", - заявив Фальоса.
Також продюсер пояснив, чому Ані Лорак дісталося більше, ніж Світлані Лободі, яка також активно гастролює по РФ. За словами Фальоси, виною цьому є відсутність продюсера у Лорак.

Читайте також: Лорак просто відпочиває: пригоди української зірки в Росії обурили мережу
"У Лободи є шикарна команда в особі її продюсера Нателли Крапівіної, там такі мізки і така сила, внутрішня і зовнішня, що вони закриють рот будь-якій людині і правильно організують охорону, щоб всіх захистити від неправильних дій. А всі ці виступи незадоволених перед концертами - все це замовне і проплачене. Набирають 10-20 чоловік, тицьнуть їм по 200 гривень - і ті виходять з плакатами і помідорами. Це маразм, політичні замовлення радикальних елементів, які хочуть займатися ситуацію в країні", - зазначив продюсер.
"Кароліна сама десь винна, що щось не те сказала... Але знову, якби її оточення розбиралося в політиці так само грамотно, як у Лободи, то всю цю ситуацію можна було використовувати в якості реклами. Але не було поруч людини, яка би підказала - що потрібно робити, а чого не потрібно", - додав Фальоса.
Як повідомляв ONLINE.UA, днями продюсер відомої української співачки Світлани Лободи (LOBODA) Нателла Крапівіна похвалилася нагородами артистки в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?