Потужна активність Сонця: NASA показало нове захоплююче відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Потужна активність Сонця: NASA показало нове захоплююче відео

Потужна активність Сонця: NASA показало нове захоплююче відео
Джерело:  online.ua

На Сонці стався потужний спалах, який може стати причиною появи нових магнітних бур на Землі. Його зафіксувала 28 березня обсерваторія сонячної динаміки NASA за допомогою апарату Helioviewer.

Захоплююче відео сонячної активності було опубліковано на сторінці агентства в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Як спалахи на Сонці виглядають з космосу: NASA опублікувало відео

Відзначається, що потужна активність на Сонці сталася після декількох днів затишшя на єдиній зірці Сонячної системи. У кадрі відображені безліч яскравих дуг магнітного поля, які виходять від поверхні світила.

Слід зазначити, що раніше в NASA запустили унікальну акцію, в ході якої запропонували землянам відправити свої імена на Сонце. Імена людей планується відправити в рамках історичної місії Parker Solar Probe, яка стартує влітку 2018 року.

Співробітники NASA повідомляють, що космічний апарат, який полетить до Сонця, буде величиною з невелике авто. Він буде проходити в атмофсеру зірки на відстані 4 млн кілометрів від її поверхні, в ході чого будуть зроблені нові наукові відкриття про Сонце.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше NASA показало потужний спалах на Сонці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?