Потужні снігопади привели до транспортного колапсу в Іспанії
Категорія
Світ
Дата публікації

Потужні снігопади привели до транспортного колапсу в Іспанії

Потужні снігопади привели до транспортного колапсу в Іспанії
Джерело:  online.ua

Сильні снігопади на півночі, в центрі і навіть на півдні Іспанії призвів до затримки багатьох авіарейсів і закриття автомобільних доріг.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на El Mundo.

Читайте також: Потужні снігопади і сильні морози: українців попередили про різке похолодання

Так, іспанська метеорологічна служба оголосила попередження в 34 провінціях в зв'язку з сильними снігопадами. Найгірше виглядає ситуація на півночі країни.

Найбільше снігу очікується в Уесці, Сарагосі, Кантабрії, Альбасете, по всій Каталонії, в Кастельоні і Астурії. Щонайменше 56 доріг були перекриті у зв'язку з ускладненням руху транспорту.

У міжнародному аеропорту Мадрида «Барахас» снігопад призвів до затримки авіарейсів мінімум на годину. Дві з чотирьох злітних смуг аеропорту закрили.
Близько двох тисяч домогосподарств в Альбасете залишилися без світла.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в іранському Тегерані через сильний снігопад закрили аеропорти і школи, сотні транспортних засобів застрягли в заметах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?