Потужний вибух прогримів у Чернігові, є поранені: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Потужний вибух прогримів у Чернігові, є поранені: з'явилися фото

Потужний вибух прогримів у Чернігові, є поранені: з'явилися фото

У Чернігові пролунав вибух на одному з підприємств, розташованому на території колишнього "Хімволокна"; постраждали три людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції в Чернігівській області.
Згідно з повідомленням, під час сортування та фасування привезеного торфу робочий побачив на транспортері чужорідне тіло і лопатою скинув його на землю. Стався потужний вибух. Осколкові поранення отримали троє працівників. Їх госпіталізували.
"За попередніми висновками вибухотехніків, здетонував боєприпас часів Другої світової війни. Точну ідентифікацію боєприпасу фахівці проведуть після експертизи його уламків", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Читайте також: В США вибухнув хімічний завод: з'явилися яскраві відео і фото
Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення вимог законодавства про охорону праці), санкція якої передбачає від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на той самий строк.
Як повідомляв ONLINE.UA, в місті Яготин, Київської області, вдень 23 листопада прогримів вибух на території дорожньо-експлуатаційного управління; в результаті інциденту одна людина загинула і ще одна була госпіталізована.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?