Повернення Донбасу і Криму: названий перший необхідний крок України
Категорія
Події
Дата публікації

Повернення Донбасу і Криму: названий перший необхідний крок України

Повернення Донбасу і Криму: названий перший необхідний крок України
Джерело:  online.ua

Конфлікт на Донбасі навряд чи буде врегульовано в 2017 році, проте Україні необхідно представити світові глобальну стратегію повернення анексованого Криму та окупованих Росією східних територій.


Таку думку у своїй  статті для ONLINE.UA висловив політичний експерт Євген Магда.


«Не варто розраховувати, що конфлікт на Донбасі буде врегульовано в 2017-м», - пише Магда.


«Більш того - нас очікує, як мінімум, зміна складу Нормандської четвірки, адже Франсуа Олланд (президент Франції - Ред.) вже навесні покине свій пост», - продовжив Магда.


Читайте також:  Гра на зниження: Путін вирішив хитати України по-новому


"Припускати, що процес врегулювання отримає нову динаміку за нинішньої позиції Росії наївно, проте імітація триватиме, як і бойові дії низького ступеня інтенсивності», - вважає експерт.


На його думку, в цій ситуації Україні необхідно надати своїм громадянам і світу глобальну стратегію повернення Донбасу і Криму.


«Україні ж необхідно надати своїм громадянам і світу Стратегію повернення Донбасу і Криму, без якої говорити про ефективну реінтеграцію тимчасово втрачених територій складно», - вважає Магда.


Більше  читайте в статті Євгена Магди для ONLINE.UA: Путін хоче змінити владу в Києві, а Трампу потрібна унікальна пропозиція від України: прогноз на 2017 рік

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?