Повернення легендарного Тайсона на ринг - з'явилися нові неймовірні деталі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Повернення легендарного Тайсона на ринг - з'явилися нові неймовірні деталі

Повернення легендарного Тайсона на ринг - з'явилися нові неймовірні деталі
Джерело:  online.ua

Вже цього року світ може побачити новий бій легендарного Майка Тайсона — його опонентом стане Рой Джонс-молодший. Наразі відомо, що виставкова подія може перетворитися на боротьбу за новий титул. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Tmz SPORTS.

Згідно з оприлюдненими даними, титул спеціально "розіграють" поміж колишніми чемпіонами, як проведуть виставковий бій.

Відомо, що створенням відповідного поясу займуться представники однієї зі світових організацій - WBC, WBO, WBA, IBF.

На бій запросять суддів, які й визначать нового чемпіона, якщо бій завершиться передчасно.
Нагадаємо, бій Тайсон — Джонс запланований на 28 листопада. Колишні чемпіони битимуться упродовж 8 раундів.

Спочатку бій планували провести 12 вересня. Згідно з інформацією джерел серед організаторів, двобій прийматиме арена Dignity Health Park в каліфорнійському Карсоні.

Саме сторона Тайсона наполягала на такому перенесенні. Менеджмент вважає, перенесення на пізніший термін дозволить отримати більше грошей.

Також наразі залишаються нез’ясованими питання про шоломи для Тайсона й Джонса-молодшого, тестування на залишки допінгу в організмі та найголовніше — допуск уболівальників на стадіон.

Навесні, коли Тайсон оголосив про повернення заради виставкових боїв, фанати все ж гадали, з ким той зустрінеться на рингу. Трохи пізніше про плани нових боїв повідомив Евандер Голіфілд, однак старі суперники все ж таки не планують спільних заходів.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер Василь Ломаченко погодився знизити гонорар, який йому пропонували за бій проти американця Теофімо Лопеса. Рішення стало фактично кроком назустріч, щоб уникнути проблем в організації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?