Повернення Ліги чемпіонів - УЄФА ухвалила надзвичайне рішення
Категорія
Спорт
Дата публікації

Повернення Ліги чемпіонів - УЄФА ухвалила надзвичайне рішення

Повернення Ліги чемпіонів - УЄФА ухвалила надзвичайне рішення
Джерело:  online.ua

Пандемія коронавірусу COVID-19 паралізувала футбольний сезон Європи. У середу, 17 червня, представники УЄФА погодилися на відновлення матчів Ліги чемпіонів у серпні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт організації.

За оприлюдненими даними, вирішальні футбольні двобої передбачаються у період з 12 до 23 серпня. Місцем їх проведення стане португальський Лісабон.

Матчі 1/8 фіналу ліги проведуть 7 та 8 серпня. Жеребкування вирішальної стадії, яка відбуватиметься у форматі "фіналу восьми", проведуть 10 липня.

Наразі відомо, що не визначилися переможці 1/8 фіналу у наступних парах:

  • "Ювентус" – "Ліон" (1:0 у першому матчі);

  • "Барселона" – "Наполі" (1:1);

  • "Баварія" – "Челсі" (3:0);

  • "Манчестер Сіті" – "Реал" (2:1).

Ще чотири клуби — ПСЖ, РБ "Лейпциг", "Атлетіко", "Аталанта" - вже отримали місця у "фіналі восьми".

Слід зауважити, фінальні ігри Ліги чемпіонів цього сезону повинен був приймати турецький Стамбул. Натомість йому нададуть можливість приймати фінальне протистояння сезону наступного року.

Нагадаємо, професійний футбол лишався паралізованим у Європі протягом цілих місяців, оскільки жорсткий карантин не дозволяв проводити масові заходи, зокрема й спортивні. Лише у травні країни почали відновлювати матчі національних ліг. Утім. у деяких країнах вирішили їх завершити достроково без догравання.

Як повідомляв ONLINE.UA, експерти виступили з прогнозом щодо головних претендентів на отримання премії "Золотий м’яч". Цікаво, що лідерську позицію у рейтингу обіймає не Кріштіану Роналду чи Ліонель Мессі.

На думку спеціалістів, кандидатом №1 стане польський бомбардир Роберт Левандовскі, який виходить на поле у кольорах "Баварії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?