Повернення Саакашвілі в Україну: прикордонники застерегли громадян
Категорія
Політика
Дата публікації

Повернення Саакашвілі в Україну: прикордонники застерегли громадян

Повернення Саакашвілі в Україну: прикордонники застерегли громадян
Джерело:  online.ua

9-12 вересня українцям, які збираються перетнути українсько-польський кордон через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Краковець", краще обрати інший маршрут поїздки.

Про це заявили в Держприкордонслужбі України, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Україна отримала запит від Грузії на арешт і видачу Саакашвілі

Нагадаємо, що раніше екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі, який указом президента був позбавлений громадянства України, заявив про намір приїхати в Україну з Польщі через пункт "Краковець", а також закликав всіх бажаючих українців зустріти його. Він також назвав дату приїзду, - 10 вересня.

У зв'язку з цим українські прикордонники нагадали, що в прикордонному районі діє особливий режим, відповідно до якого, слід дотримуватися певного порядку перетину кордону, проживання і пересування.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український лідер Петро Порошенко заявив, що справою Саакашвілі повинні в рамках повноважень займатися прикордонники, МЗС і Міграційна служба.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?