Повернення залізного Майка Тайсона - нові подробиці про довгоочікуваний бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Повернення залізного Майка Тайсона - нові подробиці про довгоочікуваний бій

Повернення залізного Майка Тайсона - нові подробиці про довгоочікуваний бій
Джерело:  online.ua

Легенда світового боксу Майк Тайсон планує своє гучне повернення вже на 2020 рік. Менеджмент спортсмена веде переговори про організацію бою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на закордонні медіа.

Згідно з інформацією джерела, близького до боксера, переговори тривають з Роєм Джонсом-молодшим.

"Тайсон і Рой Джонс-молодший ведуть переговори про двобій", - підкреслив інформатор.

Наразі лише відомо, що бій триватиме 8 раундів. Його можуть провести у Сполучених Штатах у вересні. Водночас вагову категорію ще не обрали.

Офіційно заява про повернення "залізного Майка" на ринг пролунала від нього у квітні. Він нарешті у 54 роки вирішив перервати 15-річну паузу з моменту його останнього бою.

Тайсон завершив кар'єру після поразки від ірландця Кевіна Макбрайда, з яким бився 11 червня 2005 року. У свої роки він виходив на ринг 58 разів. У цих боях боксер здобув 50 перемог, з яких йому вдалося 44 завершити нокаутом.

Серед титулів Майка — абсолютний чемпіон світу, чемпіон світу за версіями Всесвітньої боксерської ради, Всесвітньої боксерської асоціації та Міжнародної боксерської асоціації.

Джонсу-молодшому виповнилося вже 50 років, він оголосив про завершення кар'єри лише у 2018-му. Він має у біографії 66 перемог, з яких 47 - нокаутом. Поразки зазнав 9 разів.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно легендарні боксери Майк Тайсон та Евандер Холіфілд оголосили про повернення на ринг, однак не всі залишилися у захваті від такого анонсу.

На думку промоутера Френка Воррена, який займається менеджментом британця Тайсона Ф’юрі, "термін придатності" згаданих боксерів вийшов, тож їхня зустріч стане щонайменше цирком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?