Поверни назад: Путін потрапив у новий конфуз
Категорія
Світ
Дата публікації

Поверни назад: Путін потрапив у новий конфуз

Поверни назад: Путін потрапив у новий конфуз
Джерело:  online.ua

Президент Російської Федерації Володимир Путін потрапив у конфуз, пов'язаний з алкоголем. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднений на YouTube відеоролик.

Державний лідер вручав нагороди особам, які відзначилися досягненнями у галузях культури, медицини та спорту.

Під час церемонії гості Кремля пили шампанське. Путін передав свій повний келих одному з чиновників за спинами винагороджених. Після він раптово попросив його: "Ой, поверни назад!".

Президент цокнувся з науковцями та митцями келихом та ледь пригубив алкоголь.

Офіційна церемонія відбулася у четвер, 21 листопада.

Нещодавно під час візиту в Японію Путін здивував користувачів інтернету. Під час дипломатичних заходів він сидів за столом з власним посудом. Це спровокувало бурхливу дискусію серед них - чому російський президент не допускає використання чужих приладів?

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Путін раніше оцінив діяльність українського президента Володимира Зеленського. Він вважає свого київського колегу "симпатичним" лідером, який дійсно прагне врегулювати ситуацію у своїй країні, зокрема - на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?