Повернувся на місце злочину: соцмережі сміються з Путіна в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Повернувся на місце злочину: соцмережі сміються з Путіна в Криму

Повернувся на місце злочину: соцмережі сміються з Путіна в Криму
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж активно обговорюють приїзд президента Росії Володимира Путіна до окупованого Криму.
Нагадаємо, сьогодні президент РФ приїхав до Криму, де відвідав будівництво Керченського моста. "Путін поспілкувався з будівельниками моста в Крим: на питання "чи немає скарг?" сказали "холодно сьогодні, а так все добре"", - повідомив журналіст Дмитро Смирнов.
Також він прибув на острів Тузла, де з вертольота подивився, як йде будівництво моста.
Користувачі мереж таку подію не пропустили і вже встигли залишити свої коментарі. ONLINE.UA зібрав найяскравіші коментарі з них.
"Урку тягне на місце злочину: # Путін прилетить до вкраденого # Криму. Побажаємо тварюці, щоб це була остання його поїздка на нашу землю!" - пише Ігор Горніст.


"Ось і кримінологія вивчає феномен психології злочинця, виражений в бажанні повертатися на місце злочину", - написав

Олександр Гладенко

.




"Путін оглянув будівництво Керченського моста з вертольота. Вертоліт кружляв на одному місці, поки у Володимира Володимировича не закрутилася голова", - сміється автор аккаунта Мысли Перзидента.
Нагадаємо, Путін під час візиту до окупованого Криму пообіцяв зробити те, що не вдалося закінчити російському імператору Миколі I і радянському диктатору Йосипу Сталіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?