Повна готовність до Нового року: Сергій Притула похвалився розкішним будинком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Повна готовність до Нового року: Сергій Притула похвалився розкішним будинком

Повна готовність до Нового року: Сергій Притула похвалився розкішним будинком
Джерело:  online.ua

Відомий український шоумен Сергій Притула повідомив шанувальникам, що повністю готовий до новорічних свят. Він показав фото свого прикрашеного будинку, уточнивши, що вже дочекався перших вихідних, протягом яких має намір підвести підсумки року, що минає.

Яскраві фото свого будинку Притула опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Стало відомо про поповнення в родині відомого українського ведучого

"Перший вихідний за місяць - це безцінно, кітики! Гріюсь біля вогню, фіксую повну готовність до Нового Року і підбиваю підсумки старого!" - зазначив Притула в публікації

Фанати Притули прийшли в захват від його розкішного будинку. Вони відзначили, що в ньому дуже красиво, тепло і затишно. особливу увагу вони звернули на душ, розташований на балконі. Сергій з гумором прокоментував цю оригінальну ідею, зазначивши, що завжди любив в селі митися під літнім душем, тому і спробував відтворити його в умовах урбанізації.

Також деякі прихильники влаштували обговорення елітного будинку Притули. На це у Сергія також знайшлася відповідь. Шоумен підкреслив, що заробив на будинок протягом 12 років наполегливої роботи.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше син Сергія Притули зіграв роль батька у дитинстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?